Aalsmeer

JAARVERGADERING 2024

Dit jaar gaan we de jaarvergadering houden op zaterdagmorgen 23 maart.

Omdat  de “D.Jongkind Mzn Prijs” dit jaar weer uitgereikt moet worden hebben we gezocht naar een kandidaat daar voor. Ingesteld als waarderingsprijs voor een persoon die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de bloementeelt in en om Aalsmeer was het moeilijk om een kandidaat te vinden als het om het direct telen van bloemen gaat .Als je eens in de huidige kassen komt dan wordt het duidelijk dat de vernieuwing in de hele tuinbouw steeds meer van de techniek komt.

Daarom verdiepten we ons in het bedrijf Bosman Van Zaal. De dir. Is daar Marco Braam en met hem hadden we een gesprek waarbij het voor ons heel duidelijk werd dat hem de “D.Jongkind  Mzn Prijs” 2024 zeker toekomt. Tijdens de vergadering zal hij zelf toelichten wat het bedrijf Bosma Van Zaal wereldwijd doet. Zij werken er met 220 mensen ook op zaterdag en tijdens de rondleiding zal hij  graag vragen beantwoorden. 

Datum’23 maart 2024 Plaats Brazilielaan 4 1432 DC Aalsmeer (machineweg linksaf en direct weer links  bij PMTD  en aan het eind is het bedrijf te vinden ) Aanvang is 10.00 uur Welkom.