Aalsmeer

inschrijven

Alle workshops en cursussen ( m.u.v. de informatieavond op de Historische tuin) zijn in buurthuis de Hornmeer, Dreef 1 Aalsmeer. 

Wilt u zich aanmelden voor een of meerdere van de bovengenoemde cursussen of workshops, dan kan dit per e-mail aan Esther Straathof  per adres groeienbloeicursus(at)gmail.com.  

Wij starten met onze inkopen al voor of direct na het eindigen van de inschrijvingsdatum, daarom hopen wij dat u er begrip voor heeft, dat na deze datum u bij verhindering aan deelnamen aan de cursus of workshop u wel het werkstuk van ons afneemt. Dit kan door het door een van ons laten te laten maken of u kunt de materialen ophalen om het zelf thuis te maken. 

De workshops en cursussen (totale bedrag bij 1e cursus avond), kunnen bij aanvang betaald worden bij voorkeur met pin betaling. 

Bij alle cursussen en workshops houden wij ons aan de op dat moment eventueel geldende corona regels. 

Wij hopen u te ontmoeten op een van deze leuke workshops. 

Wij willen wij u er op attenderen, dat het een goed idee kan zijn om lid te worden van de KMTP, zodat u gebruik kan maken van de ledenprijs, want deze aantrekkelijke korting is echt alleen voor leden van de KMTP. Het lidmaatschap om hiervoor in aanmerking te komen is slechts € 20.00 per jaar.