Aalsmeer

Bericht van de Workshop en Cursus Commissie.

We zijn weer begonnen, de eerste cursussen en workshops zijn al weer gehouden. We merken dat iedereen weer even moet wennen aan de activiteiten en ons nog niet helemaal weten te vinden. Wij als KMTP in het algemeen, maar zeker als de WC-commissie proberen de leden en eventuele cursisten op allerlei nieuwe manieren te benaderen. Voor de droogbloemen mini cursus  waren er voor de eerste avond onvoldoende inschrijvingen en daarom hebben we de cursus ingekort naar twee avonden. We hebben hier wat extra aandacht gegeven met een verhaal in de Nieuwe Meerbode en een advertentie. Wij zijn heel blij met het resultaat, dat er mensen op deze cursus hebben ingeschreven, die nog niet bekend waren met de KMTP/ Groei en Bloei.  

Er zijn heel veel nieuwe mensen in de gemeente Aalsmeer en rondom liggende plaatsen bij gekomen, die niet bekend zijn met onze vereniging. Dus een uitnodiging aan allen, die wel lid zijn, vertel je nieuwe buren over ons of attendeer ze op onze website, Sociale Media of andere PR activiteiten als bijvoorbeeld kom in de kas, daarvoor alvast bedankt. 

Op 10 April staan we met de KMTP/Groei en Bloei ook op de verenigingsmarkt op het terrein bij zwembad de Waterlelie. Wij zien u daar graag langskomen. 

We werken hard aan meer aanwezigheid op sociale media. Check onze Instagram account (groeienbloeiaalsmeer) en onze facebook pagina (Groei en bloei Aalsmeer). 

Bent u ook creatief aangelegd en/of heeft u groene vingers en wil u daar meer mee doen, wij kunnen altijd versterking gebruiken in ons team van de WC Commissie. Heeft u vragen of wil je hier meer over weten, stuur dan een mailtje aan groeienbloeicursus(at)gmail.com, dan nemen wij contact met u op