Aalsmeer

Op zoek naar een creatieve en gezellige activiteit om de schoonheid van de herfst in huis te halen? Doe dan mee met onze unieke herfst workshop op 19 oktober!

Tijdens deze workshop leer je onder begeleiding van het enthousiaste workshop team hoe je een prachtig herfsttafelstuk kunt creëren. Laat je inspireren door de kleuren en texturen van het najaar en maak een adembenemend bloemstuk dat perfect past bij deze sfeervolle seizoen.

Datum: 19 oktober  Tijd: 19:45  Locatie: Buurthuis Hornmeer

Prijs inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers.

· Leden: €25

· Niet-leden: €30

 Betalingsmogelijkheden: We accepteren pinbetalingen en je kan gepast contant betalen.

  • Geen ervaring nodig: Of je nu een ervaren bloemschikker bent of voor het eerst bloemen arrangeert, deze workshop is geschikt voor iedereen. We zullen stap voor stap uitleggen hoe je jouw herfsttafelstuk tot leven kunt brengen.
  • Bijna alles is inbegrepen: Maak je geen zorgen over materiaal. Wij zorgen voor alle benodigde bloemen, groen, en andere decoratieve elementen. Neem zelf je schaar of mes en je blije gezicht mee.
  • Neem je creatie mee naar huis: Aan het einde van de workshop neem je jouw meesterwerk mee naar huis om je huis te verfraaien met de pracht van de herfst.
  • Kom en beleef een gezellige en inspirerende dag met gelijkgestemden, omringd door bloemen en herfstgeuren. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op onze herfst workshop.
  • Reserveer nu je plek voor 1 oktober 2023: Stuur ons een bericht op groeienbloeicursus(at)gmail.com om je aan te melden.

Met bloemrijke groeten, Groei & Bloei cursus commissie