Aalsmeer

Workshop Hanging basket

Zaterdag 6 april gaan we weer een Hanging Basket maken bij de fa Koster hoofdweg 152 1433 JX Kudelstaart aanvang 10 uur.

U wordt ontvangen met koffie of thee en krijgt eerst uitleg over de kwekerij en de verzorging van de hanging basket. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt met éénjarige jonge zomerbloeiers, teeltaarde, meststoffen en een grote hanging basket. De planten waarmee gewerkt wordt, zijn tijdens de workshop nog in het stekstadium. Er kan een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment zomerbloeiers waar foto's en namen bij weergegeven staan. Zo kan er al een mooie kleurencombinatie gekozen worden, ondanks dat het nog stekjes zijn! Tussendoor krijgt u tips en aanwijzingen.

Aan het einde van de workshop zullen de gevulde hanging baskets bij ons in de kwekerij opgehangen worden (dit is optioneel!). Wij zullen nog zo'n anderhalve maand voor de hanging baskets zorgen, omdat het buiten nog te koud is. Na IJsheiligen (half mei) kan de hanging basket opgehaald worden. U zult versteld staan!

Een workshop duurt ongeveer twee uur.

Als u al in het bezit bent van een hanging basket met een diameter van 40 cm dan mag u deze ook gebruiken en krijgt u € 1,50 korting. De kokosmat kunt u bij ons niet hergebruiken. Dit in verband met het risico op schimmelziektes.

Kosten voor deze workshop is 27,50 euro  voor leden en voor leden en voor niet leden 37,50 euro

Opgeven voor deze workshop kunt u bij Wim van Vliet 0297- 327746