Aalsmeer

Bloemschikken voor beginners en gevorderden

Bloemschikken najaar 2023 voor beginners en gevorderden.

We gaan weer een nieuw seizoen bloemschikken, najaar 2023, organiseren met Nicky Markslag. Ze werkt als zelfstandig bloemarrangeur in binnen en buitenland en we maken al heel wat jaartjes gebruik van haar ervaring. Zij begeleidt ons bij al onze creaties en leert ons de “tips en tricks” van het bloemschikken. Het thema wordt ook gekoppeld aan het seizoen, dan werken we het hele jaar door met andere materialen.

Dit doet ze bij haar thuis in haar eigen bloemenatelier.

 

De data van de najaar cursus zijn; 28 september, 2 november en 7 december (kerstthema).

We starten de avond om 19.30 uur (binnenkomen 10 minuten van tevoren, koffie staat klaar) en eindigen rond 21.45/ 22.00 uur.

De kosten van de cursus voor beginners zijn € 75,00 voor leden en voor niet-leden € 85,00. Voor de beginners wordt er gezorgd dat er bloemen voor ze aanwezig zijn.

De kosten voor de gevorderden bedraagt € 35,00 voor leden en voor niet-leden € 45,00. Zij zorgen zelf voor de bloemen.

 

U kunt zich opgeven via onze mail: groeienbloeicursus(at)gmail.com

Dan krijgt u verdere informatie over de cursus toegestuurd.

We hopen dat u geïnspireerd bent geraakt en meer wilt weten hoe u ook van deze creaties kunt maken.  Hoe meer mensen hoe leuker!

 

Nicky heeft voor de eerste cursusavond al een onwijs leuk thema uitgewerkt met haar al gemaakte voorbeelden erbij zodat u een beeld bij krijgt. Hieronder zijn de voorbeelden voor de eerste cursusavond “ HERFSTTABLEAU”