Aalsmeer
bekijk online
Nieuwsbrief

Bestuursleden gezocht.

Door verhuizing en drukke werkzaamheden hebben twee bestuursleden dit jaar hun functie als bestuurslid ​beëindigd. Ook Karina, onze secretaris zal in maart tijdens de jaarvergadering zich niet meer herkiesbaar stellen voor een nieuwe periode.

Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden en doet een beroep op u. Ook vrienden van de afdeling kunnen reageren op een bestuursfunctie.

Wat houdt een bestuursfunctie in:

Het bestuur ​vergadert ​gemiddeld vier keer per jaar. ​De activiteiten en onderwerpen zijn verdeeld onder de bestuursleden.  ​Voor sommige activiteiten is een commissie actief, bijvoorbeeld de cursus commissie. 

Het bestuur zoekt nieuwe bestuursleden. Mensen die willen meedenken maar het ook leuk vinden om de bestaande of nieuwe activiteiten op te pakken van  bestuursleden. Maar het ook leuk vinden om nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

​De ruimte is er om vanuit je eigen kennis en kunde activiteiten te ontwikkelen. Ligt je interesse bij PR activiteiten of de website? Of ben je een kei in organiseren? Je bent welkom om ons bestuur te versterken. 

 Als u belangstelling heeft, komt het bestuur graag met u in contact voor een kennismakingsgesprek. Meld u aan bij Wim v. Vliet, onze voorzitter. 0297-327746 of vlietvan.w@kpn.nl

Reispresentatie van Henny van der Wilt bij Groei&Bloei

Ja we mogen weer samen komen in het Buurthuis Hornmeer om te genieten van het fiets reisverhaal van Henny van der Wilt. Zij maakte deze fietstocht door het Franse Normandië en Bretange. Op die reis kwam zij in de tuin Agapanthe met  meters hoge  planten van deze soort in kleuren en wel 2000 soorten andere planten. Ook in de botanische tuin van Rouen keek ze rond. We weten van haar dat zij oog heeft waar velen langs heen kijken en altijd met een duidelijk verhaal. 

voor meer informatie 7 oktober (groei.nl)

Wij nodigen iedereen, ook niet leden deze avond  7 oktober met ons mee te maken in het Buurthuis Hornmeer Aanvang 20.00 uur. Natuurlijk is de koffie/thee en de toegang gratis. 

Ook in het buurthuis is QR code nodig!!! 

Flower Weekend komt eraan!

Het laatste kunst-en bloemenevenement van dit jaar is in aantocht! Met het Flower Weekend sluiten we de trilogie af en beginnen oktober spectaculair! Lees er alles over:

https://www.aalsmeerflowerfestival.nl/

het programma

openingstijden en prijzen