Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde

Geachte Leden,

Dit jaar bestaat onze vereniging 125 jaar. Een vereniging met een rijke historie en al die jaren met een grote betrokkenheid voor alles wat groeit en bloeit.

Onze afdeling telt ruim 400 leden in Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn.

Jaarlijks organiseren wij een groot aantal activiteiten zoals de regionaal bekende Geraniummarkt, het Open Tuinen Weekend, Excursies, Voortuin keuringen, Lezingen, Cursussen en Workshops.

Om dit unieke jubileum een extra dimensie te geven nodigen wij u uit voor een inspiratiemiddag over het groen in de openbare ruimte. Enkele aansprekende inleiders hebben we bereid gevonden om hun visie over dit onderwerp met u te delen.

De middag zal plaatsvinden op 12 oktober in De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431BD Aalsmeer. Aanvang 14.00 uur. De afsluiting is om 17.00 uur met de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten.

In de bijlage treft u het programma aan. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden met een bevestigingsmail naar onze secretaris karinavdberg(at)caiway.nl

Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur KMTP/Groei & Bloei Aalsmeer e.o.

W. van Vliet, voorzitter

Tijdens het Corso IN 1993 vierden wij het 100 jarig jubileum o.a. door mee te doen met het corso. De boerenwagen getrokken door twee paarden werd opgestoken door Abel Verheijen, Johan Weisz en Henk Kanters.

Programma “Inspiratiemiddag Groen in de Openbare Ruimte” 12 okt. 2018 in De Oude Veiling, Marktstraat 19 1431BD Aalsmeer.

1893     KMTP Afdeling Aalsmeer e.o.          2018

• ·         13.30 uur     Zaal open. Ontvangst met koffie/thee.

• ·         14.00 uur     Aanvang Programma.

• ·         Opening door Wim van Vliet, voorzitter Groei & Bloei Aalsmeer

• ·         Entente Florale. Wat doet Entente Florale en wat kan zij voor de Gemeenten   betekenen.    Inleider: Frank van Suchtelen van All Round comminications

• ·         Michelle de Roo is Landschapsontwerper en werkzaam bij Griffioen Wassenaar BV. Hier werkt zij dagelijks aan hun GreentoColour concept. Michelle neemt u mee in de wereld van de bloeiende planten. Het schilderen met levend plantmateriaal is haar passie.

• ·         Jaap Smid is dendroloog en senior adviseur bomen & integrale projecten bij Cobra adviseurs en tevens betrokken bij de Floriade 2022 in Almere waar hij de selectie van de bomen verzorgd voor de Groene Stad Arboretum. Jaap zal een inleiding houden over de functies en de grote bijdrage van bomen aan een gezonde leefomgeving.

• ·         Dick Smit, hoofdbestuurslid KMTP/Groei&Bloei Nederland. Dick zal de felicitaties namens het hoofdbestuur overbrengen.

• 17.00 uur Napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Bent u lid van Groei & Bloei?

Bent u al aangemeld voor de nieuwsbrief en wilt u uw profiel wijzigen? Klik hier.

Boom van de vrijheid - Tour de France (1)
HOP