CURSUS KERAMIEK VORMEN OP EEN DRAAISCHIJF EN HANDVORMEN

Bij keramiste Jans de Vries ( www.janskeramiek.nl )uit Langeraar. In haar knusse atelier achter haar huis aan de dijk verzorgd ze voor ons een gecombineerde cursus waarbij aandacht is voor werken met de draaischijf als ook handvormen. Jans heeft in haar atelier 3 draaischijven staan, waardoor we dus zullen gaan rouleren. Zo komen alle cursisten in aanraking met de draaischijf als ook met het handvormen. Omdat er een beperkt aantal cursisten mee kunnen doen is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht. Ook is er ruime keuze uit materialen en glazuren. Voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn dan ook legio. Van kunstzinnige voorwerpen voor in de tuin of in huis tot gebruiksvoorwerpen. Geschikt voor mensen die al ervaring hebben met keramiek maar ook zeker voor beginners.

* deze cursus is helaas al vol. Heb je interesse in deze cursus kunnen we je op de reserve lijst zetten voor de cursus in het najaar van 2019. Heb je interesse in zo’n cursus en heb je overdag ook tijd zijn er bij Jans zelf ook cursussen te boeken. Kijk hiervoor op haar website.

* de cursus zal gegeven worden in 2 blokken van 7 lessen op de donderdag avond. De eerste les is op 10 januari 2019.

* de cursus wordt gegeven in het atelier van Jans de Vries,

Woudsedijk 14 te Langeraar.

* De kosten van deze cursus bedragen € 114,- voor leden en € 124,- voor niet leden voor 7 lessen, inclusief alle materialen tenzij je een heel groot werkstuk maakt of hele dure glazuren gebruikt. Dan kunnen er kosten bij komen die ter plekken bij Jans afgerekend dienen te worden.

Aanmelden voor deze cursussen kan bij

Esther Straathof via de mail op groeienbloeicursus(at)gmail.com

of bellen 0297.344237.

Onder vermelding van naam, telefoonnummer en mailadres

Ook kun je je via de website opgeven.

www.aalsmeer.groei.nl

HET LESGELD KUN JE CONTANT VOLDOEN AAN HET BEGIN VAN IEDERE CURSUS.

Verliefd op Clivia - Blik op de Tuin no. 898
Zaaien 2019