CURSUS BLOEMSCHIKKEN VOOR STARTERS

Lijkt het je altijd al heerlijk om met bloemen te decoreren maar weet je niet goed hoe? Kom je niet verder dan de bloemen gewoon in een vaas te zetten? Wil je leren hoe snijbloemen verzorgd moeten worden? Dan is deze cursus je op het lijf geschreven. In een ontspannen sfeer brengt Kristel van Dijk, een freelance bloembindster met veel ervaring in binnen- en buitenland, je de beginselen van het bloemschikken bij. Bij deze cursus worden alle benodigde materialen verzorgd. Het enige dat je zelf mee mag nemen zijn een scherp schilmesje, een snoeischaar en een goed humeur. Deze cursus wordt tegelijk met de gevorderde groep gegeven zodat ook daar gekeken kan worden wat deze cursisten gemaakt hebben.

* de kosten zijn € 60,- voor leden en € 70,- voor niet leden, voor 3 lessen incl. gaas, draad, steekschuim en de bloemen.

* de cursus zal gegeven worden op woensdagavond 30 januari 2019, 13 maart 2019 en 17 april 2019. We starten om 19.30 uur.

* deze cursus wordt gegeven bij Mendel, Zwarteweg 98, Aalsmeer.

Aanmelden voor deze cursussen kan bij

Esther Straathof via de mail op groeienbloeicursus(at)gmail.com

of bellen 0297.344237.

Onder vermelding van naam, telefoonnummer en mailadres

Ook kun je je via de website opgeven.

www.aalsmeer.groei.nl

HET CURSUSGELD KUN JE KONTANT VOLDOEN AAN HET BEGIN VAN IEDERE CURSUS.

Verliefd op Clivia - Blik op de Tuin no. 898
Zaaien 2019