Activiteiten & Actueel

Inschrijven bij Riet 06-10374724

Wat u verder nog moet weten:

 

Naast contante betaling in de bus, bieden we u ook de mogelijkheid uw reissom vooraf te voldoen met behulp van een bankoverschrijving. Na inschrijving kunt u het geld overmaken op rekeningnummer NL02ABNA0222138866 op naam van Doelen Coach Service te       Rozenburg onder vermelding van uw naam en de naam en datum van de dagtocht.

 

Om meer tijd te kunnen besteden op de bestemmingen, zijn de opstapplaatsen momenteel beperkt, maar neem contact op met Riet voor alle mogelijkheden. Voor  groepen vanaf 10 personen is ook een alternatieve opstapplaats bespreekbaar! 

 

Heeft u zelf een leuk idee voor een dagtocht? Uiteraard nemen we al uw idee├źn mee voor eventuele volgende dagtochten. Op verzoek kunnen wij ook een dagtocht voor u samenstellen. Bovendien kunnen wij met onze comfortabele touringcars en limousines passend vervoer verzorgen voor zowel kleine als grote groepen. Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen (020 - 653 09 81) of de website www.doelendagtochten.nl raadplegen of een kijkje nemen op onze facebookpagina: www.facebook.com/DoelenService.

 

Rest ons alleen nog u veel reisplezier toe te wensen. Tot snel!

Naar boven

meer
13
Dec
Westlandse buitenplaatsen van weleer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879