Activiteiten & Actueel

JAARVERGADERING 2019

Ook nu zijn we er weer in geslaagd een bedrijf te vinden waar we onze jaarvergadering mogen houden.

Op zaterdagmorgen 23 maart om 10.00 uur zijn we welkom op het bedrijf van Rob Hoogeveen aan de Mijnsherenweg 41 Kudelstaart.

Sinds twee jaar kweekt hij daar bijna jaarrond (productie vanaf februari tot oktober) Lathyrus odoratus. Niet meer in de grond maar op goten met steenwol. Dat wil hij ons laten zien na de vergadering. Aan geur zal het niet ontbreken en we hopen er ook u te ontmoeten?

Belangrijke gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit.

Dat geldt ook voor het bestuur van de afdeling Aalsmeer Groei & Bloei.

Ieder jaar maakt de (her)verkiezing van een bestuurslid onderdeel uit van de agenda van jaarvergadering.

In 2019 is het Berry Nijmeijer die na een periode van 5 jaar aftredend is. Helaas heeft hij aangegeven niet herkiesbaar te willen zijn. Vanzelfsprekend dienen wij dit besluit te respecteren, met nu al een woord van dank voor de tijd en inzet die Berry aan onze afdeling heeft besteed.

Blij zijn we te kunnen melden dat een ‘oude’ bekende te kennen heeft gegeven bereid te zijn om zich kandidaat te stellen voor een functie in ons Groei & Bloei bestuur. Het Groei & Bloei bloed van Henk Kanters kruipt waar het niet gaan kan, met als resultaat dat wij hem op 23 maart 2019 aan u kunnen voorstellen voor het bestuur van onze afdeling.

Onze blijdschap zou nog weer een beetje groter zijn wanneer we, naast Henk, nog een kandidaat aan u voor zouden kunnen stellen. Daarmee zou een al langer bestaande wens in vervulling gaan om ons bestuur iets uit te breiden.

 

Vandaar onze vraag:

Bent u degene of kent u iemand

·         die interesse heeft voor de Groei & Bloei activiteiten in Aalsmeer

·         en u/hij/zij wil onderzoeken of het mogelijk is die interesse handen en voeten te geven door mee te helpen in het bestuur.

U/hij/zij meldt zich bij onze secretaresse Karina v.d. Berg kjvdberg(at)caiway.nl

voor een oriënterend gesprek en/of meer informatie.

Karina en de andere bestuursleden kijken uit naar uw reacties!

Naar boven

meer

 

 

 

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL