Activiteiten & Actueel

Open Tuinen Weekend 10 en 11 juni.

 

Dit jaar is de route klein en het aantal te bezoeken tuinen beperkt met 4 tuinen, maar de te bezoeken tuinen zijn erg mooi.

Aan de Achterweg 15 in De Kwakel is de tuin van de familie van Doorn. Eén van de mooiste tuinen in de regio. Bijzondere bomen met een heel grote variatie van planten en struiken, nodigt uit tot een ontdekkingsreis in deze tuin.

Op nr. 32 en 34 hebben de families Raadschelders en Blommestijn de tuinen in dezelfde stijl vol met een groot scala van vaste planten. Een bezoek zeker waart.

De Drechtdijk is al leuk om over te rijden, met het water en de bruggetjes. Op nr. 42 woont de fam. Lek met een mooie tuin beplant met veel vaste planten en heesters afgewisseld met gezellige zitjes.

Van de Drechtdijk gaan we door naar de Ringdijk 16a. Voor en achter het huis ligt een prachtige tuin van ruim 2000 m2 met een grote variatie aan planten en dieren. Een mooie tuin die voor de eerste maal meedoet. In deze tuin bent u alleen op zondag 11 juni welkom.

Hier schuin tegenover, aan de Vuurlijn 36 is de zorgboerderij van de fam. Hoogendoorn. Een wandeltuin, boomgaard en een grote moestuin vormen een fraai geheel. Uw bezoek kunt u hier afsluiten met een drankje op het terras.

Veel tuinplezier.

Naar boven

Naar boven

meer

Naar boven

21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien