Activiteiten & Actueel
Mevr. Alderden, moeder van het jaar 2004

Ja dat is vroeg! Maar toch is het belangrijk dat u even nadenkt over “wie gaan we in 2015 in het zonnetje zetten? “Het gaat om een persoon die heel veel tijd besteed aan anderen en daar niet voor betaald krijgt. Dat kunnen kinderen of ouderen zijn. Geef uw namen s.v.p door aan W.van Vliet ; mail vlietvan.w(at)kpnmail.nl tel 327746.

In 1997 bestond Groei & Bloei (KMTP) 125 jaar als landelijke vereniging van enthousiaste tuin / balkon / vensterbankkwekers.

Ter gelegenheid daarvan werd besloten de moederdag weer meer aandacht te geven. Ooit was het de KMTP die deze dag vanuit Amerika introduceerde. Wij als afdeling Aalsmeer hebben daar op ingehaakt en geven elk jaar op de zaterdag voor de Moederdag (tijdens de Geraniummarkt) een boeket bloemen aan iemand die heeft bewezen voor meer mensen, dan eventueel haar of zijn eigen kinderen, de rol van Moeder of vader te vervullen. Dat kan zijn aan kinderen dichtbij en ver weg maar ook aan ouderen of mensen die als mantelzorg belangeloos het leven van anderen leefbaar maken .

Uitreiking van het boeket door Mevr Hofscholte
meer

 

 

 

12
Nov
Vergane glorie - Blik op de tuin 875
11
Nov
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin