Plantenruilbeurs zaterdag 21 april

Wat kunt u aanbieden:
1. Opgekweekte tweejarige planten.
2. Opgepotte zaailingen van eenjarige of vaste planten.
3. Overtollige planten en heesters die u kwijt wil en waarvan u het jammer vindt om ze zomaar weg te gooien.
4. Zaden van eenjarige, tweejarige of vaste planten.
5. Potten, schalen of andere tuinattributen die nog enige 'waarde' hebben.
6. Tuintijdschriften of tuinboeken. U was misschien van plan ze in de papierbak te gooien. Een ander maakt u er wellicht blij mee.

Voor het ruilen gelden enige regels:
* van 10.45 - 11.00 uur inleveren van de planten etc.
* Vanaf 11.00 uur kan er geruild worden
* 12.00 uur sluiting van de beurs
* als er geen belangstelling is voor datgene wat genoemd is onder de punten 5 en 6, zoals potten, tijdschriften etc. verzoeken wij vriendelijk maar dringend deze spullen weer mee naar huis te nemen.

Tuinvereniging Langs de Akker

Langs de Akker

€0.00

Beamerpresentatie 'De Weerribben, uniek laagveenreservaat in Europa' door Evert Ruiter

In deze lezing neemt Evert Ruiter van Alcedo Natuurprojecten uit Zwolle u mee naar het prachtige Nationaal Park De Weerribben.

Kastanjelaan 21

€4.50

Haarlem

U kunt het zich waarschijnlijk nu nog niet voorstellen, maar binnenkort is het toch echt weer tijd om uw terras of balkon op te fleuren met zomerbloeiers. Op donderdag 19 april zijn wij wederom te gast bij Mart en Conny Vester, die hun tuincentrum speciaal voor Groei & Bloeileden open stellen.

De meesten van u weten het waarschijnlijk al, maar heeft u nog nooit meegedaan met deze workshop, u mag uw eigen potten, schalen, bloembakken e.d. meenemen om te vullen. Heeft u geen eigen potten e.d., geen enkel probleem, bij Global Garden is een ruime sortering aanwezig in de allernieuwste trends. U rekent alleen datgene af wat u gebruikt heeft en mee naar huis neemt.

Een aantal voorbeelden staat opgesteld en u krijgt advies over welke planten u het beste kunt gebruiken, maar u leert natuurlijk ook door bij elkaar over de schouder mee te kijken en ideeën op te doen.
Deze activiteit is voor Groei & Bloeileden en hun introducés. U kunt zich nu alvast opgeven bij Wil Mes: meswil(at)hotmail.com.
Donderdag 19 april
 vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Start 19.30 uur. Global Garden, Hillegommerdijk 554 te Zwaanshoek.

Global Garden

Zwaanshoek

€afrekenen na afloop

€afrekenen na afloop