Activiteiten & Actueel

Een goed gesprek, een spel of een creatieve uitspatting. Het kan en mag allemaal in de trendtuin Stralend. Deze tuin is een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis voelt. Flexibele oplossingen, zoals verrijdbare en uitklapbare elementen, zorgen ervoor dat de tuin op verschillende manieren gebruikt kan worden. Spontaan bezoek is dan ook altijd welkom!

Persoonlijke, zelfgemaakte accessoires, zoals letters en hartjes, versterken het vrije, blije gevoel dat de tuin uitstraalt. Het is echt een tuin voor positieve mensen die het leven omarmen. Het kleurgebruik – veel wit en geel – is ook een en al optimisme; alsof de zon altijd schijnt. Het geheel oogt fris door de toevoeging van roze en oranje kleuraccenten.

Planten krijgen alle ruimte. Groene wanden en daken zorgen voor een ongedwongen, nonchalante sfeer. Ook de beplanting in de borders draagt daar aan bij: combinaties zijn grappig en creatief. Weelderige planten – veel bloemen! – staan gebroederlijk naast groente en kruiden.

 

Binnen de stijltrend Stralend spelen de kleuren geel en wit de hoofdrol. Zij geven de tuin een vrolijke, ongedwongen uitstraling, alsof de zon altijd schijnt!
meer
groene daken
23
Apr
Verliefd op Clivia - Blik op de Tuin no. 898
18
Apr
Zaaien 2019