Activiteiten & Actueel

Ontmoeten, genieten en de natuur beleven

Kan uw tuin wel een nieuwe impuls gebruiken? Laat u inspireren door de stijltrends trends: Stralend, Gebiologeerd en Oorspronkelijk. Om meteen mee aan de slag te gaan!

De natuur zien, voelen, ruiken en proeven... Dat geeft een goed gevoel. In onze tuinen willen we dan ook veel groen om ons heen. Niet alleen in de borders, maar bijvoorbeeld ook op het dak van de veranda. Zo’n groene buitenruimte is een heerlijke plek om te ontspannen en helemaal tot rust te komen.

Ook als inspiratiebron is de natuur niet uit de tuin weg te denken. Dat zie je terug in het gebruik van verweerde materialen en de toepassing van organische vormen, maar ook in de architectuur. Gebouwen en tuinen worden meer geïntegreerd in het landschap. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor duurzame oplossingen. Denk aan het gebruik van windenergie en het opvangen van regenwater – in een authentieke houten regenton of een kunststof waterreservoir met designallure!

Welke planten de beste keuze zijn, is afhankelijk van de omstandigheden in uw tuin. Laat u daarover vakkundig adviseren.

 

 

Naar boven

meer
groene daken
23
Apr
Verliefd op Clivia - Blik op de Tuin no. 898
18
Apr
Zaaien 2019