Aalsmeer

HANGING BASKET VULLEN

Op donderdagavond 30 april zijn wij van afdeling Aalsmeer welkom bij Kwekerij Zevenhoven in Ter Aar (kwekerij-zevenhoven.nl) om een hanging basket te vullen.

Kwekerij Zevenhoven is gespecialiseerd in perkplanten en éénjarige zomerbloeiers en bij velen van jullie wellicht bekend van de stand op de Geraniummarkt.

Voorafgaand aan de workshop zorgt Annemarie van kwekerij Zevenhoven voor een korte rondleiding. Zo word je op de hoogte gebracht van nieuwe soorten en cultivars. Daarna gaan we een basket vullen met Spagnum en planten die je zelf uit mag zoeken uit het brede assortiment. In jouw creatie kun je gebruik maken van zowel bloeiende als planten met prachtig bladvorm.

Voor vragen en advies kun je altijd terecht bij de personeelsleden die er ook rondlopen.

 

v De workshop wordt gegeven op donderdagavond 30 april 2020. Inloop vanaf 19.00. we starten om 19.30 uur.

v Kosten voor de workshop zal tussen de €25,- en €30,- liggen afhankelijk van de soort en aantal planten die gebruikt worden. Hiervoor krijg je een hanging basket, 10 à 12 plantjes, Spagnum, aarde en koffie en thee.

v Je rekent aan het eind van de avond ter plekke af voor planten, grond en materialen. Heb je zelf een hanging basket van Ø40 cm mag je die natuurlijk meenemen en krijg je €2,50 korting.

v Deze workshop wordt gegeven bij Kwekerij Zevenhoven, Ringdijk 1 Ter Aar.

 

Aanmelden voor bovenstaande workshops kan bij: Esther Straathof via de mail op groeienbloeicursus@gmail.com

of bellen 0297.344237 onder vermelding van je naam, je emailadres en telefoonnummer. Meld je meerdere personen aan voor een cursus graag ook daar de gegevens van vermelden. Ook kun je je via de website aanmelden via www.aalsmeer.groei.nl

Na aanmelding krijg je géén aparte bevestiging dus zet de datum in je agenda!

 

HET LESGELD GRAAG CONTANT VOLDOEN AAN HET BEGIN VAN IEDERE WORKSHOP.