WORKSHOP BLOEMEN MET SMAAK

Proef, ruik en leer wat jij kunt met eetbare bloemen en planten. 9 april verzorgen Roos van Unen en Kristel van Dijk de workshop bloemen met smaak.

Wat kun je verwachten? Roos en Kristel nemen je graag mee in een wereld van smaken en creativiteit. Wist je dat je bloemen die waarschijnlijk in je eigen tuin staan kunt eten? Heb je geen tuin dan zijn er nog tal van mogelijkheden….één daarvan werken we uit in deze creatieve workshop waar we jou graag verwelkomen. Je gaat naar huis met een schat aan inspiratie, informatie en een starterspakket waarmee je zelf aan de slag kunt.

De workshop Bloemen met Smaak is mede geïnspireerd op het gelijknamige boek, geschreven door Anna Koster. Het boek wordt op de avond zelf ook te koop aangeboden. Neem alvast een voorproefje op www.floraltouch.nl

Het water loopt ons al in de mond! Ben jij erbij?

v De workshop wordt gegeven op donderdagavond 9 april 2020 om 19.30 uur.

v de kosten voor deze avond zijn €32,50 voor leden en €37,50 voor niet leden.

v Deze workshop wordt gegeven bij Buurthuis Hornmeer, Dreef 1 te Aalsmeer.

Aanmelden voor bovenstaande workshop kan bij: Esther Straathof via de mail op groeienbloeicursus@gmail.com

of bellen 0297.344237 onder vermelding van je naam, je emailadres en telefoonnummer. Meld je meerdere personen aan voor een cursus graag ook daar de gegevens van vermelden. Ook kun je je via de website aanmelden via www.aalsmeer.groei.nl

Na aanmelding krijg je géén aparte bevestiging dus zet de datum in je agenda!

HET LESGELD GRAAG CONTANT VOLDOEN AAN HET BEGIN VAN IEDERE WORKSHOP.