Bollenmand vullen nieuwe stijl.

Een bollenmand mag niet ontbreken naast de drie reeds geplande workshops. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een mogelijkheid om dit te realiseren.

Nou, het is gelukt en ziet er veelbelovend uit!

We kunnen terecht bij Kees Koster aan de Hoofdweg 152 te Kudelstaart.

Daar kunnen we een mand maken naar eigen inzicht.

Er zijn verschillende kleuren en bollen mogelijk. Natuurlijk onder begeleiding (en met advies) van de heer Koster zelf. Er worden 5 lagen bollen geplaatst, en afgemaakt met violen die de winter in bloei zijn.

Er zijn tenen manden (zoals we gewend zijn) maar ook plastic bakken. Mocht u uw eigen mand of pot of bak meewillen nemen, dat kan, maar let wel op de afmeting!

De kosten zijn voor Groei & Bloei leden € 43,-, en voor niet leden € 45,-. Uiteraard wordt een zelf meegebrachte mand of bak in mindering gebracht.

Maakt u liever gebruik van een plastic bak, dan betaalt u

€ 37,50.

De workshop is gepland op zaterdag 12 november of zaterdag 19 november. Start 10 uur tot 12 uur. U wordt ontvangen met koffie/thee .Graag aanmelden vóór 1 nov.

Voor deze workshop kunt u zich aanmelden via mail loesvuil(at)caiway.net of telefonisch/app 06-52548722.

Graag tot ziens bij Kees Koster.

Wie kan er helpen ?