Aalsmeer

Workshop "Hanging basket vullen"

Workshop "Hanging basket vullen"

 

 

Op 18 maart zijn we welkom voor de workshops "Hanging basket vullen" bij Koster in Kudelstaart. Tijdens deze workshop maakt u onder begeleiding een Engelse hangmand.

 

Na de ontvangst met een koffie of thee, krijgt u eerst uitleg over de kwekerij en de verzorging van de hanging basket. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt met éénjarige jonge zomerbloeiers, teeltaarde, meststoffen en een grote hanging basket. De planten waarmee gewerkt wordt, zijn tijdens de workshop nog in het stekstadium. De keuze is uit een ruim assortiment zomerbloeiers waar foto's en namen bij staan. Zo kan er al een mooie kleurencombinatie gekozen worden, ondanks dat het nog stekjes zijn! Tussendoor krijgt u tips en aanwijzingen.

 

Aan het einde van de workshop zullen de gevulde hanging baskets bij ons in de kwekerij opgehangen worden (dit is optioneel!). Wij zullen nog zo'n anderhalve maand voor de hanging baskets zorgen, omdat het buiten nog te koud is. Na IJsheiligen (half mei) kan de hanging basket opgehaald worden. U zult versteld staan!

 

  • De kosten voor de workshop zijn maximaal 40 Euro.
  • Bij voldoende aanmeldingen zal de prijs lager uitvallen.
  • Voor 1 maart moet u zich opgeven hebben
  • Opgeven kunt u via workshopcontact: groeienbloeicursus@gmail.com