CURSUS MANDENVLECHTEN

We starten op 30 januari 2020 en ook deze keer met een reeks van 10 lessen waarin, bij vele van ons al bekend, Jan de Vos (www.mandenmakerij.nl) ons weer de beginselen én de fijne kneepjes van het mandenvlechten bij komt brengen.

Van schilmandje tot eenden broedkorf of gevlochten kunstobject, bijna alles is mogelijk.

Deze cursus is geschikt voor starters en gevorderde vlechters.

v deze cursus is helaas al vol. Heb je interesse in deze cursus kunnen we je op de reserve lijst zetten voor de cursus in het najaar van 2020.

v de kosten zijn € 135,- voor leden en € 145,- voor niet leden, voor 10 lessen inclusief alle materialen.

v de cursus start op donderdag 30 januari 2020 om 19.30 uur.

v deze cursus wordt gegeven bij Buurthuis Hornmeer, Dreef 1, Aalsmeer.

Aanmelden voor bovenstaande cursussen kan bij: Esther Straathof via de mail op groeienbloeicursus@gmail.com

of bellen 0297.344237 onder vermelding van je naam, je emailadres en telefoonnummer. Meld je meerdere personen aan voor een cursus graag ook daar de gegevens van vermelden. Ook kun je je via de website aanmelden via www.aalsmeer.groei.nl

Na aanmelding krijg je géén aparte bevestiging dus zet de datum in je agenda!

OM HET LESGELD TE INNEN ONTVANG JE VOOR AANVANG VAN DE CURSUS EEN BETAALVERZOEK PER MAIL.