CURSUS MANDENVLECHTEN

We starten op donderdagavond 26 september 2019 en ook deze keer met een reeks van 10 lessen. In deze lessen zal Jan de Vos (www.mandenmakerij.nl) ons weer de beginselen én de fijne kneepjes van het mandenvlechten bij komen brengen. Van schilmandje tot eenden broedkorf of gevlochten kunstobject, bijna alles is mogelijk. Deze cursus is geschikt voor starters en gevorderde vlechters.

* de kosten zijn € 135,- voor leden en € 145,- voor niet leden, voor 10 lessen inclusief alle materialen.

* de cursus start op donderdag 26 september 2019 om 19.30 uur. De laatste les zal 28 november zijn.

* LET OP! NIEUWE LOCATIE! deze cursus wordt gegeven bij Buurthuis Hornmeer, Dreef 1 te Aalsmeer.

OM HET LESGELD TE INNEN ONTVANG JE VOOR AANVANG VAN DE CURSUS EEN BETAALVERZOEK PER MAIL.