CURSUS KERAMIEK VORMEN OP EEN DRAAISCHIJF EN HANDVORMEN

Deze cursus kunnen we volgen in Langeraar bij keramiste Jans de Vries

(www.janskeramiek.nl). In haar knusse atelier achter haar huis aan de dijk verzorgd ze voor ons een gecombineerde cursus waarbij aandacht is voor werken met de draaischijf als ook handvormen. Jans heeft in haar atelier 3 draaischijven staan, waardoor we dus zullen gaan rouleren. Zo komen alle cursisten in aanraking met de draaischijf als ook met het handvormen. Omdat er een beperkt aantal cursisten mee kunnen doen is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht. Ook is er ruime keuze uit materialen en glazuren. Voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn dan ook legio. Van kunstzinnige voorwerpen voor in de tuin of in huis tot gebruiksvoorwerpen. Geschikt voor mensen die al ervaring hebben met keramiek maar ook zeker voor beginners.

* de eerste les is op donderdag 19 september 2019 om 19.30 uur. De cursus duurt 10 lessen,     wekelijks op de donderdagavond. De 10e les is dan op 28 november 2019. Op 24 oktober is er geen les in verband met herfstvakantie.

* de kosten van deze cursus  bedragen € 160,- voor leden en €170,- voor niet leden, inclusief alle materialen tenzij je een heel groot werkstuk maakt of hele dure glazuren gebruikt. Dan kunnen er kosten bij komen die ter plekken bij Jans afgerekend dienen te worden.

* de cursus wordt gegeven in het atelier van Jans de Vries, Woudsedijk 14 te Langeraar.

OM HET LESGELD TE INNEN ONTVANG JE VOOR AANVANG VAN DE CURSUS EEN BETAALVERZOEK PER MAIL.