CURSUS BLOEMSCHIKKEN VOOR STARTERS en gevorderden

Starters

Lijkt het je altijd al heerlijk om met bloemen te decoreren maar weet je niet goed hoe? Kom je niet verder dan de bloemen gewoon in een vaas te zetten? Wil je leren hoe snijbloemen verzorgd moeten worden? Dan is deze cursus je op het lijf geschreven. In een ontspannen sfeer brengt Kristel van Dijk, een freelance bloembindster met veel ervaring in binnen- en buitenland, je de beginselen van het bloemschikken bij. Bij deze cursus worden alle benodigde materialen verzorgd. Het enige dat je zelf mee mag nemen zijn een scherp schilmesje en een snoeischaar.  Deze cursus wordt tegelijk met de gevorderde groep gegeven zodat ook daar gekeken kan worden wat deze cursisten gemaakt hebben.

* de kosten zijn € 65,- voor leden en € 75 ,- voor niet leden, voor 3 lessen incl. gaas, draad, steekschuim en de bloemen.

* de cursus zal gegeven worden op donderdagavond 12 september, 24 oktober en 12 december (kerst). We starten om 19.30 uur.

* LET OP! NIEUWE LOCATIE! deze cursus wordt gegeven bij Buurthuis Hornmeer, Dreef 1 te Aalsmeer.

Gevorderden

Deze cursus, bestaand uit 3 lessen, zal dit najaar weer verzorgd worden door Nicky Markslag (www.markslag.com). Nicky heeft veel ervaring als nationaal en internationaal bloemenarrangeur. Ze geeft onder andere veel masterclasses en workshops, seminars en demonstraties.

Nicky; ”Durven durven dat is vaak een grote stap. Ik hoop dat ik door de cursussen die ik geef, je daarin een stukje plezier en lef mag geven en bovenal jij je kunt uiten in de liefde voor bloemen!”

Heb je al wat ervaring met het schikken van bloemen en wil je deze kennis uitbreiden is deze cursus echt iets voor jou.

Nicky geeft per email de opdracht voor de les en daarmee ga je aan de slag.
Je dient bij deze cursus zelf voor bloemen, bij-materiaal, een ondergrond, snoeischaar en mes te zorgen. Oasis en binddraad zijn tegen betaling op de cursuslocatie aanwezig. Omdat je zelf voor alle benodigde spullen mag zorgen kun je ook echt een stuk naar eigen smaak en inzicht maken.

De eerste opdracht hoor je nadat je je hebt aangemeld bij Esther Straathof.

* de kosten zijn € 35,- voor leden en € 45,- voor niet leden, voor 3 lessen excl. materialen.

Aanmelden voor bovenstaande cursussen kan bij

Esther Straathof via de mail op groeienbloeicursus(at)gmail.com

of bellen 0297.344237 onder vermelding van naam, telefoonnummer en emailadres.

Ook kun je je via de website aanmelden via www.aalsmeer.groei.nl

Na aanmelding krijg je géén aparte bevestiging dus zet de datum in je agenda!

OM HET LESGELD TE INNEN ONTVANG JE VOOR AANVANG VAN DE CURSUS EEN BETAALVERZOEK PER MAIL.